Catering

CATERING

 Vreemdgaan is altijd spannend, wij nemen u echter niet mee naar een vreemd bed,

maar naar een vreemde tafel. Vanavond gaat u uit eten in en ongewone omgeving.

 

 Catering02

 Gewoon bij u in de achtertuin.
 

Private diner maar dan anders, tussen de appelbomen van een verboden tuin,
in een oude fabriekshal of aan uw eettafel, die voor een avond even
niet van u is. Peter Kesseler culinair entertainer kan op alle plaatsen zijn creatieve
kook kunsten uitvoeren. Voor kleinere groepen die genieten van de intieme
sfeer tot grote gezelschappen van eeuwenoude bekenden die een
bijzondere aangelegenheid willen vieren.

Dit alles omlijst met muziek, dans en een onverschrokken kok.

 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nudge diner Vredespaleis ruimte
 Of in het Vredespaleis
 
 
 
                                  De postbode
                       Klik op de foto om u aan te melden voor onze nieuwsbrief


 
 
  
 
kring diner oestersoep      lams trio       Varkenswangetjes

Bio

BIO

menu bio

 

BoschwachterPeter Kesseler kreeg  het koksvak met de paplepel ingegoten.

Als jong manneke kwam hij met zijn grootvader in de restaurants van Venlo om daar groenten te leveren.
Na via DE ZWAAN in Etten-Leur naar DE BOSWACHTER in het Liesbos (foto rechts) om zo vanuit DE FAZANTERIE naar AUBERGE DE AREND bij Leon Ribbens (een van de eerste meester-koks van Nederland) te hebben gewerkt, ging Peter zijn gastronomische kennis op het culinaire gebied uitbreiden in Parijs.

theatreTijdens zijn bezoeken aan Café-Théâtre DES BLANCS-MANTEAUX (foto links)werd zijn voorliefde om eten met kunst te vermengen geboren.
Daarna ging het via Morlaix in Bretagne en later weer Berlijn naar het culturele hart van Europa: BRUSSEL.
Ja, en als Brabander ga je dan toch weer eens op huis aan en kom je bij ARJAN VAN DIJK terecht.

Tussendoor vond hij ook nog tijd om bij JACK VAN CAULI in de slagerij te helpen om zo  alles van het slagersvak van dichtbij te ontdekken.
In Leiden werkte hij voor LA GRAND aan de Herengracht. Hier stonden altijd  Leidse streekproducten op het menu. Peter organiseerde hier ook het eerste Leidse bierfestival in middeleeuwse stijl op de Markt aan de Nieuwe-Rijn.

doelencafeHet  Rotterdamse DOELENCAFÉ gaf hem nog meer ruimte om evenementen op te pakken; met de openlucht bioscoop-avonden was de toon gezet.
De jazzconcerten in het café werden goed bezocht en ook in Rotterdam kwam er een bierfestival.

 


verkadehuisNa 4 jaar Rotterdam was het weer tijd om naar het zuiden te gaan en het VERKADEHUIS kwam op zijn pad.
Hier ging Peter door met streekgerechten, cabaret en muziek.
In Roosendaal staat hij dan ook wel bekend als de cultuurburgemeester die kan koken.

Naast zijn werk heeft Peter Kesseler veel reizen ondernomen en heeft  daarmee zijn internationale kennis op het culinaire vlak zo verbreed, dat zijn FUSION KEUKEN een vast terugkerend item is in de zeer diverse keuzes die hij op culinair vlak te bieden heeft.

Impression 2

eten is emotie

HET IS MEER DAN DE JUISTE INGREDIËNTEN
SAMENVOEGEN TOT EEN FRAAI GERECHT.

HET IS HET COMPONEREN MET GEUREN EN KLEUREN,
MET SFEREN EN SPEELSE GERECHTEN,
OM ZO TOT EEN MOOIE TAFELSYMPHONIE TE KOMEN.

Peter Kesseler

Dick Hageman

De Band 

 

 Dick-Hageman-

 Foto: Genuine Music

 

Kees Luykx - drums
Don Haagh - gitaar
Ton van Tilburg - accordeon
John Zwetsloot - bas

Kloostertuin-diner na Zomerconcert
Dick Hageman & Band Mariadal

 
26 mei inloop 15:00 uur concert 16:00 uur Vincentiusstraat 7 Roosendaal 
 
 
 Dick-Hageman-Huiskamer-07
Foto: Aad Meijer 
 

De Zanger, pottenbakker, troubadour Dick Hageman zal net na zijn 93ste verjaardag met zijn gitaar een intiem
concert geven in de kloostertuin van Mariadal.

ERSA en Iman Dane gaan dit concert opnemen. De DVD kunt u deze dag gelijk bestellen.

 
 
Aanschuif klooster-diner na afloop 12,50 pp 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WijngaardDiner Foto Sjoerd v Dijk

Foto: ©SjoerdFotografie

 

 

 

 

Even terug kijken


     

ON TOUR


Bruiloftsdiner in de tuin van Mariadal02 - kopieHuizeHazzelt 4Mariadal Bruiloft07

Wijnhuis

 
Mariadal Bruiloft06
 
 
 
 
 
 
 

EVEN TERUG KIJKEN

We kijken liever vooruit maar willen dit toch met u delen

Mariadal Bruiloft04



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNIEKE PLEKKEN  

Het leuken van een tour is dat je nooit helemaal weet hoe het gaat lopen
dat maakt het voor ons altijd weer even spannend..
 
Theraters op poppodium
De door Joseph Cuypers in 1943 gebouwd in de stijl van de
Delftse School.
 
Beeldentuin bij de galleie
Het best bewaarde geheim van Roosendaal.
 
 
Disneyland Parijs
In opdracht van Marc van Laere Producties stonden we op
Disneyland te koken voor de crew en medewerkewrs van 
BrandLoyalty.voor de opbouw van een congres.
        The JOURNEY to HAPPINES.   
 
 
Beelden tuin bij de galleie
Het best bewaarde geheim van Roosendaal
 
Personeelsfeest 
De grote, ommuurde, kloostertuin heeft een geometrisch
padenpatroon. Met een prachtige weide waar we het diner
kunnen verzorgen. Je kijkt zo op de moestuin dichter bij de
natuur komt u nergens.
 
 
Vraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.onze brochure aan

Mariadal BruiloftKids
 




Slow-Food

 Kesseler en Slow Food 
Nudge diner Vredespaleis Tafel02
Nudge Diner Verdespaleis 

Peter Kesseler werkt al jaren met dagverse producten, zó van de bron. Of dat nu in Bretagne was met de langoesten,coquilles en die mooie artisjokken, óf hier in het Zuiden. 

Het Livar kloostervarken uit het Limburgse Echt mag zeker niet ontbreken op het menu. Als een echte ambassadeur van dit oervarken weet hij zijn collega's over te halen om er ook mee te gaan werken.Dit in combinatie met de door hem nooit vergeten groenten op het menu, zorgen voor een traditioneel karakter in een nieuw jasje.

 

Lekker, Puur & Eerlijk

 

Op dit moment staan er wereldwijd ruim 1000 producten in de Ark van de Smaak. Carlo Petrini heeft ons uitgedaagd om 10.000 producten

in de Ark van de Smaak te krijgen. Slow Food Nederland heeft deze uitdaging opgepakt. Recentelijk is de Nederlandse Ark verdubbeld. 19 nieuwe producten zijn aan de Ark toegevoegd. In Brabant zijn dat naast de Grijze Boekweit,

het appel ras de Brabantse Bellefleur.

bellefleur   menu bio    BBQ2 
Brabantse Bellefleur

De Brabantse Bellefleur is een langzaam groeiende appelboom. Het ras is erg gevoelig voor vruchtboomkanker, veel water en vraagt om een vruchtbare bodem. Het kan veel opbrengst geven maar is sterk onderhevig aan beurtjaren. De groen/geel- rode appeltjes zijn zurig van smaak en veelzijdig te gebruiken als handappel, moesappel en bewaarappel. De bomen vindt men op dit moment voornamelijk bij een handjevol particulieren, o.a. in de tuin van Mariadal.

Gewoon leuke dingen

Roosendaal lezing [Klik Hier]

BNdeStem  ARTVARK[Klik Hier]

Stoof in Kriekenbier [Klik Hier]

Alle recepten op een rij bij Omroep Brabant [Klik Hier]