Blog

Festival Spruit VERPLAATST naar 23 maart 2024

Het is herfst: de bomen verliezen hun blad, de regen bevochtigt de akkers en de dagen worden korter. Na de uitbundigheid van de zomer neemt de herfst het met zijn kleuren- en geurenpracht over. Er komen nog steeds mooie producten van het land en om dat te vieren is Festival Spruit in het leven geroepen. Zaterdag 23 maart 2024 maken we er een feestelijke dag van. Een wij-zijn-dankbaar-voor-de-oogst-feest om precies te zijn. En dat noemen we Festival Spruit.

Wij zijn Spruit, Culinair Entertainer Peter Kesseler en Boer, Winkel van het Land slaan de handen ineen voor een dag vol proeverijen, lezingen, muziek, eten en drinken en nog veel meer om de kwaliteiten van de natuur in het zonnetje te zetten. Je bent van harte welkom op het erf van Boer, Winkel van het Land aan de Rucphensebaan 69, 4706 PH in Roosendaal.

Van 13.00 tot 18.00 uur zijn er onder andere workshops, culturele activiteiten en de filmvertoning van ‘Onder het Maaiveld’. Het programma is opgedeeld in vier categorieën: koud, vocht, droog en warm. Zo kun je in de koelcel kijken naar een dansvoorstelling of in de warme keuken zuurkool leren maken. Groot en klein zijn welkom. Via de website van Boer, Winkel van het Land kun je daar al kaartjes voor kopen.

Ben je (ook) te porren voor een avond lekker eten? Schrijf je dan in voor het diner van Peter Kesseler. Vanaf 18.00 uur word je ontvangen met een amuse. Erna krijg je vier gerechten die zijn ingedeeld naar de categorieën koud, vocht, droog en warm. De locaties waar het eten wordt uitgeserveerd sluiten aan op die indeling. De afsluiting is een grand dessert. Natuurlijk wordt het menu gemaakt met seizoensproducten en voorzien van bijpassende wijnen. Kwaliteit met een verrassende twist in een niet alledaagse setting.

Het diner met dranken kost 82,50 euro per persoon en is te reserveren via Boer, Winkel van het Land.

Bekijk hier de trailer van de intrigerende film ‘Onder het Maaiveld’.