Groene weidemaand

Donderdag 19 juni
Zomerse “Cuisine Comifau”

Gastspreker deze avond is Emiel Anssem, Biologische boer in de natuur. Een agrarisch ondernemer van de boerderij Heining & Hoef.
Niet alleen ons rundvlees komt daar vandaan, maar ook onze Huttentut-olie.

Wanneer je je inschrijft voor deze avonden ontvang je een week van tevoren het menu waarbij je een keuze kunt maken uit twee alternatieven

Natuurlijk hebben we ook aan de vegetariërs onder ons gedacht

Programma: 19 juni 
18:30 – Ontvangst
19:00 – Aan tafel
22:00 – Einde

Prijs: € 52,50 inclusief een welkomstdrankje

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een smaakvolle avond vol Brabantse bodemschatten.
We starten met enkele kleine amuses en serveren een driegangenmenu.

[Bestel hier via de Boer je tafel]

Met culinaire groet,

Mariëlle & Peter

Menu  € 52,50

Waar: Boer winkel van het land Rucphensebaan 69 Roosendaal

De volgende Cuisine Comifau zijn op:
25 september, 11 december.