Groene weidemaand
Donderdag 19 juni
Zomerse “Cuisine Comifau”
Gastspreker deze avond is Emiel Anssem, Biologische boer in de natuur. Een agrarisch ondernemer van de boerderij Heining & Hoef.
Niet alleen ons rundvlees komt daar vandaan, maar ook onze Huttentut-olie.
Wanneer je je inschrijft voor deze avonden ontvang je een week van tevoren het menu waarbij je een keuze kunt maken uit twee alternatieven
Natuurlijk hebben we ook aan de vegetariërs onder ons gedacht 
Programma: 19 juni
18:30 – Ontvangst
19:00 – Aan tafel
22:00 – Einde
Prijs: € 52,50 inclusief een welkomstdrankje
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een smaakvolle avond vol Brabantse bodemschatten.
We starten met enkele kleine amuses en serveren een driegangenmenu.
[Bestel hier via de Boer je tafel]
Met culinaire groet,
Mariëlle & Peter
Menu € 52,50
Waar: Boer winkel van het land Rucphensebaan 69 Roosendaal
De volgende Cuisine Comifau zijn op:
25 september, 11 december.
