We ontvangen u graag in de Art Gallery van Benjamin Scheltema in Roosendaal. Omringd door kunst serveren we samen met de kunstenaar kleurrijke en smaakvolle gerechten.
Graffiti Menu
Ontvangst met een glas champagne
Coquilles | Rode en gele bietjes
Dutch Yellow Kingfish | Rucola crème | Groenten | Piccalilly
Zoete aardappel | Sla | Paddenstoel | Salie | Koolblad | Duinbessensaus
Eendenborst | Geelwortel | Wortel | Risotto
Graffiti-dessert met sabayon van perzikbier
Koffie met een snoepwinkeltje
Blind Walls Gallery is het museum op straat. Internationale kunstenaars werken in Breda aan een groeiende collectie muurschilderingen geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van de Baroniestad. Je kunt de zogenoemde Blind Walls al zien en horen, maar nu kun je ze ook proeven!
Chefkok Peter Kesseler is de straat op gegaan en heeft zich laten inspireren door de collectie muurschilderingen in de Bredase wijken. Gebaseerd op de kunstwerken, de verhalen en de kunstenaars heeft hij een luxe ‘museum op je bord afhaalmenu’ samengesteld. Je hoeft het thuis alleen nog maar af te maken.
Met onze partners geven we elke locatie de juiste sfeer. We maken er een prachtig geheel van.
Arrangementen verzorgd door Peter Kesseler.
Privé diner, maar dan anders.
Tussen de appelbomen, in een oude fabriekshal of gewoon bij u thuis. Peter Kesseler kan op bijna alle plaatsen zijn creatieve kookkunsten uitvoeren. Voor kleinere groepen tot grote gezelschappen, desgewenst omlijst met muziek en dans.
De gerechten worden zorgvuldig gekozen. Er wordt gekookt met de seizoenen. Streekgerechten opnieuw beleven onder het genot van Brabantse bieren waar we best trots op mogen zijn.
Speciale wensen voor het menu?
Laat het me weten en ik maak er iets moois van.
Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken. Een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken en eten op basis van vijf principes.
Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrijdenken, pragmatisme en eenvoud.
Een opening of gewoon een bedankje aan je personeel. Het is altijd veel leuker om met een veel diverse gerechtjes aan te komen. Giet dit in de vorm van een mini-festival en je hebt een ongekende beleving voor je gasten.
Samen met onze partners zijn we in staat om alle evenementen op maat en in een geheel eigen stijl aan te kleden. Door jarenlange ervaring en samenwerking met de besten uit het vak hebben we hier een voorsprong.
We gaan buiten koken bij Boer. Je gaat niet alleen je eigen eten bereiden, maar ook helemaal terug naar de Brabantse natuur. We werken met de allermooiste producten uit de eigen omgeving. Hier geven we al onze keukengeheimen prijs.
Een actieve en lekkere masterclass!
Menu
Contact