Locaties

In The Gallery

We ontvangen u graag in de Art Gallery van Benjamin Scheltema te Roosendaal.
Omringd door kunst serveren we samen met de kunstenaar de kleurrijke smaakvolle gerechten.

Graffiti Menu

Ontvangst met een glas champagne

Coquilles | rode en gele bietjes

Dutch Yellow Kingfish | Rucola crème | Groenten | Piccalill

Zoete aardappel | Sla | Paddenstoel  | Salie | Koolblad | Duinbessensaus

Eendenborst | geelwortel, |wortel | risotto

Graffiti dessert met sabayon van perzikbier

Koffie met een snoepwinkeltje

Het museum op je bord

Blind Walls Gallery is het museum op straat. Internationale kunstenaars werken aan een groeiende collectie muurschilderingen geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van Breda. Je kon de ‘Blind Walls’ al zien en horen, maar nu kun je ze ook proeven!

Chefkok Peter Kesseler is de straat op gegaan en heeft zich laten inspireren door de collectie muurschilderingen in Breda. Gebaseerd op de kunstwerken, de verhalen en de kunstenaars heeft hij een luxe ‘museum op je bord’ afhaalmenu samengesteld. Je hoeft het thuis alleen nog maar af te maken.

In de wei

Met onze partners geven we elke locatie de juiste sfeer. En maken we er een prachtig geheel van.

Cuisine Comilfau

Arrangementen verzorgd door Peter Kesseler.

Dat willen we eigenlijk toch allemaal.

Private dinner maar dan anders.

Tussen de appelbomen of in een oude fabriekshal of gewoon bij u thuis. Peter Kesseler kan op bijna alle plaatsen zijn creatieve kook kunsten uitvoeren. Voor kleiner groepen tot grote gezelschappen omlijst met muziek en dans. De gerechten worden zorgvuldig gekozen, koken vanuit de seizoenen. Streekgerechten opnieuw beleven met het genot van de Brabantse bieren waar we best trots op mogen zijn.

Speciale menu wensen?

Vegetarisch of andere verzoeken laat het me weten en ik maak er iets moois van.

 

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes.
Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrijdenken, pragmatisme en eenvoud.

Mini Festival

Een opening of gewoon een bedankje aan je personeel. Het is altijd veel leuker om met een diversiteit van gerechtjes an te komen.
In de vorm van een mini festival is het altijd een ongekende beleving voor je gasten.

Inrichting & Styling

Samen met onze partners zijn we in staat om alle evenementen op maat en in een geheel eigenstijl aan te kleden. Door de jaren lange ervaring en de samen werking met de beste uit het vak hebben we hier een voorsprong.

De Boer Op

We gaan buiten koken bij Boer. Je gaat niet alleen je eigen eten bereiden maar ook helemaal terug naar de Brabantse natuur. We werken met de allermooiste producten uit de eigen omgeving. Hier geven we al onze keukengeheimen prijs van de Een actieve masterclass!