Een walking dinner is een bijzonder diner waarbij wij onze gasten meerdere kleine culinaire verrassingen presenteren.

Walking dinner

Blijven bewegen, dat is het thema. Wij ontwikkelen telkens weer nieuwe gerechten met de lokale producten en je gasten bewegen zich vrij over de vloer en maken zo kennis in een informele smaakvolle setting met elkaar.

Eens iets anders?

Eens een keer iets anders dan een sitdown diner of een buffet? Kijk dan eens naar een Walking diner! De een ideale manier om uw gasten te ontvangen op een meer losse en informele sfeer. Uw gasten worden gedurende de avond verrast met diverse culinaire hapjes en kleine gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn.

Een walking dinner is een bijzonder diner waarbij wij onze gasten meerdere kleine culinaire verrassingen presenteren. De gerechten zijn creatief en uitsluitend van verse ingrediënten gemaakt en worden op een bijzondere manier gepresenteerd. Al deze kleine verrassingen vormen samen een compleet en culinair diner. Er wordt een mix van warme en koude gerechten geserveerd op trendy servies. Tijdens een event staan de gasten zonder vaste plaats waardoor een informele ongedwongen sfeer ontstaat.

Op uw eigen locatie of op een van onze locaties? Het meubilair zullen wij aanpassen op dit diner. Dus geen lange tafels maar een staand diner waarbij wij wel rekening houden met zithoekjes en zaken zoals hoge tafels. Erg leuk om in combinatie met live muziek te doen. Nét even iets anders !