Een walking dinner is een bijzonder diner waarbij wij onze gasten meerdere kleine culinaire verrassingen presenteren.

Walking dinner

Blijven bewegen, dat is het thema. Wij ontwikkelen telkens weer nieuwe gerechten met de lokale producten. Je gasten bewegen zich vrij over de vloer en maken zo in een informele en smaakvolle setting kennis met elkaar.

Eens iets anders?

Eens iets anders dan een vaste tafelopstelling of een buffet? Denk dan eens naar een walking dinner! Een ideale manier om uw gasten te ontvangen in een meer losse sfeer. Uw gasten worden gedurende de avond verrast met diverse culinaire hapjes en kleine gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn.

De gerechten zijn creatief en uitsluitend van verse ingrediënten gemaakt. Al deze kleine verrassingen vormen samen een compleet en culinair diner. Er wordt een mix van warme en koude gerechten geserveerd op trendy servies. Tijdens een event staan de gasten waar ze willen in de gekozen ruimte waardoor er een ongedwongen sfeer ontstaat.

Op uw eigen locatie of op een van onze locaties? Het meubilair zullen wij aanpassen aan dit diner. Dus geen lange tafels maar een staand diner waarbij wij wel rekening houden met zithoekjes en praktische zaken zoals hoge tafels. Erg leuk om in combinatie met live muziek te doen. Nét even iets anders !