"Onze concepten zijn puur, eigentijds en no-nonsense"

Innovatie van receptuur en creativiteit van ons team zorgen ervoor dat wij voor ieder evenement een passend voorstel hebben.

Puur, eigentijds en no-nonsense.

Ons uitgangspunt; toegankelijk en herkenbaar voor alle gasten, maar verrassend in onze presentatie!

Op zoek naar creatieve & vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Onderstaand geven wij u graag een impressie. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken, een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken en eten op basis van 5 principes.
Dutch Cuisine staat voor creativiteit, eigenzinnigheid, vrijdenken, pragmatisme en eenvoud.

Mini Festival

Een opening of gewoon een bedankje aan je personeel. Het is altijd veel leuker om met een diversiteit van gerechtjes aan te komen.
In de vorm van een mini festival is het altijd een ongekende beleving voor je gasten.

Inrichting & Styling

Samen met onze partners zijn we in staat om alle evenementen op maat en in een geheel eigenstijl aan te kleden. Door de jarenlange ervaring en de samen werking met de besten uit het vak hebben we hier een voorsprong.

De Boer Op

We gaan buiten koken bij Boer. Je gaat niet alleen je eigen eten bereiden maar ook helemaal terug naar de Brabantse natuur. We werken met de allermooiste producten uit de eigen omgeving. Hier geven we al onze keukengeheimen prijs van de Een actieve masterclass!