Onze concepten zijn puur, eigentijds en no-nonsense

Innovatie van receptuur en creativiteit van ons team zorgen ervoor dat wij voor ieder evenement een passend voorstel hebben.

Puur, eigentijds en no-nonsense.

Ons uitgangspunt: toegankelijk en herkenbaar voor alle gasten, maar verrassend in onze presentatie!

Op zoek naar creatieve en vernieuwende concepten met gastvrijheid op maat? Hieronder geven wij u graag een impressie. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Dutch Cuisine ©SjoerdFotografie

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine staat voor de identiteit van de Nederlandse keuken. Een keuken die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak gezond en verantwoord koken en eten op basis van vijf principes: creativiteit, eigenzinnigheid, vrijdenken, pragmatisme en eenvoud.

Met De Smoker In Den Bosch

Mini Festival

Een opening of gewoon een bedankje aan je personeel. Het is altijd veel leuker om met veel verschillende gerechtjes aan te komen. 

In de vorm van een mini-festival is het eten en drinken altijd een ongekende beleving voor je gasten.

Fraai01

Inrichting & Styling

Samen met onze partners zijn we in staat om alle evenementen op maat en in een geheel eigen stijl aan te kleden. Door de jarenlange ervaring en de samenwerking met de besten uit het vak hebben we hier een voorsprong.

De Boer Op

We gaan buiten koken bij Boer. Je gaat niet alleen je eigen eten bereiden maar ook helemaal terug naar de Brabantse natuur. We werken met de allermooiste producten uit de eigen omgeving. Hier geven we al onze keukengeheimen prijs. Een actieve masterclass voor lekkerbekken!