“Dutch Cuisine” is het karakter en de stijl in de keuken van Kesseler.”

"Uit de kas gekomen"

Van boer tot bord  in een beweging, dat is de lijn die Kesseler al jaren volgt.

Het thema dat bij steeds meer collega’s een belangrijke rol speelt in de Brabantse keukens zo lijkt het.

Deze stijl is gebaseerd op koken met lokale producten met een verhaal geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst. Wij werken zoveel mogelijk met 100% biologische, duurzaam geproduceerde, diervriendelijke en fairtrade producten.

Dat zie je, dat voel je, dat ruik je en dat proef je.

Minder maar goed vlees of vis en de groenten in de hoofdrol.
Meer te lezen bij de [de Streken van Peter]

Altijd opzoek naar vernieuwing en het bedenken van verrassende foodconcepten voor ieder evenement of feest. Een keuken vol herinneringen uit het verleden in geur en smaak. Op combinatie met de voorliefde van kunst en jazz.

Koken als Miles Davis een muzikale legende die in zijn stukken altijd op zoek was naar vernieuwing en dicht bij zich zelf bleef maar altijd herkenbaar klonk.

Waarom Kesseler Catering

We komen overal

Met de wagen vol geladen rijden we door het hele land.

Dutch Cuisine

Met eerlijke heerlijke producten van Brabantse bodem

Vertrouwen

(gast)vrijheid staat voorop Al meer dan 35 jaar

Leveranciers

Vos Aspergers
Het witte goud van Brabant uit de grond naast het dorpje Wouw.
Het ras in combinatie met de grondsoort maakt dat de asperge van Vos zijn heerlijke smaak krijgt de we graag door geven.

Livar Kloostervarken
Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De kleinschaligheid en charme van toen en volgens de richtlijnen van nu en dát proef je!

Boer Winkel van het Land
Hier haal ik mijn lokaal geteelde seizoensgroenten, Mariëlle gelooft in de kracht van samenwerking met lokale boeren en telers. Samenzijn we op een ontdekkingstocht naar het nieuwerwetse koken.

HEINING&HOEG
Op de grens van Breda en het Pittoreske dorp Teteringen in het gezellige Brabant ligt ons familiebedrijf en biologische boerderij Heining & Hoef. In deze oase van rust kunnen de koeien nog naar hartelust genieten van vers gras in de wei.

Dutch Yellowtail
Deze Kingfish uit Zeeland is gekweekt in het pure zeewater van de Oosterschelde, een Natura 2000-natuurreservaat. Dit komt dan ook terug in de smaak van onze vis.
Simpeler kan niet als een ceviche is de vis rauwe op zijn best maar zeker ook op de BBQ,