“Dutch Cuisine” is het karakter en de stijl in de keuken van Kesseler.”

"Uit de kas gekomen"

Van boer tot bord  in een beweging, dat is de lijn die Kesseler al jaren volgt.

Het thema dat bij steeds meer collega’s een belangrijke rol speelt in de Brabantse keukens zo lijkt het.

Deze stijl is gebaseerd op koken met lokale producten met een verhaal geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst. Wij werken zoveel mogelijk met 100% biologische, duurzaam geproduceerde, diervriendelijke en fairtrade producten.

Dat zie je, dat voel je, dat ruik je en dat proef je.

Minder maar goed vlees of vis en de groenten in de hoofdrol.

Altijd opzoek naar vernieuwing en het bedenken van verrassende foodconcepten voor ieder evenement of feest. Een keuken vol herinneringen uit het verleden in geur en smaak. Op combinatie met de voorliefde van kunst en jazz.

Koken als Miles Davis een muzikale legende die in zijn stukken altijd op zoek was naar vernieuwing en dicht bij zich zelf bleef maar altijd herkenbaar klonk.

Food Catering Cuisine Culinary Gourmet Buffet Party Concept

Waarom Kesseler Catering

We komen overal

Met de wagen vol geladen rijden we door het hele land.

Dutch Cuisine

Met eerlijke heerlijke producten van Brabantse bodem

Vertrouwen

(gast)vrijheid staat voorop Al meer dan 35 jaar

Leveranciers

Vos Aspergers
Het witte goud van Brabant

Livar Kloostervarken
Puurheid en passie en
maatschappelijke waarde

Boer Winkel van het Land
Hier haal ik mijn seizoensgroenten