Dutch Cuisine is het karakter en de stijl in de keuken van Peter Kesseler.

Uit de kas gekomen

Van boer tot bord, dat is de lijn die Peter Kesseler al jaren volgt. Deze stijl is gebaseerd op koken met lokale producten met een verhaal en geselecteerd op kwaliteit, smaak en herkomst. Wij werken zoveel mogelijk met 100% biologische, duurzaam geproduceerde, diervriendelijke en fairtrade producten. Koken met minder, maar goed vlees. Vis en groenten in de hoofdrol.

Dat zie je, dat voel je, dat ruik je en dat proef je. Je leest er meer over bij de Streken van Peter.

Altijd op zoek naar vernieuwing en het bedenken van verrassende concepten voor ieder evenement of feest. Een keuken vol herinneringen uit het verleden in geur en smaak. Altijd in combinatie met de liefde voor kunst en jazz.

Koken als Miles Davis; een muzikale legende die in zijn stukken altijd op zoek was naar vernieuwing en dicht bij zich zelf bleef maar altijd herkenbaar klonk.

Koken is als jazz, vrij en verrassend

Waarom Kesseler Catering

We komen overal

Met de wagen vol geladen rijden we door het hele land.

Dutch Cuisine

Met eerlijke en heerlijke producten van Brabantse bodem.

Vertrouwen

Gastvrijheid en vrijheid staan al meer dan 35 jaar voorop.

Leveranciers

Vos Asperges
Het witte goud van Brabant uit de grond naast het dorpje Wouw. Het ras in combinatie met de grondsoort maakt dat de asperges van Vos zijn heerlijke smaak krijgen. Klassiek bereid of juist met een moderne twist.

Livar Kloostervarken
Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De kleinschaligheid en charme van toen, wel volgens de richtlijnen van nu en dát proef je!

Boer Winkel van het Land
Hier haal ik mijn lokaal geteelde seizoensgroenten. Mariëlle gelooft in de kracht van samenwerking met lokale boeren en telers. Samen zijn we op een ontdekkingstocht naar het nieuwerwetse koken.

Heining & Hoef
Op de grens van Breda en het pittoreske dorp Teteringen in het gezellige Brabant ligt het familiebedrijf en de biologische boerderij Heining & Hoef. In deze oase van rust kunnen de koeien nog naar hartelust genieten van vers gras in de wei. Hun Huttentutolie is een perfect alternatief voor olijfolie.

Kingfish
Hier haal ik Dutch Yellowtail. De vis wordt gekweekt in het pure zeewater van de Oosterschelde, een Natura 2000-natuurreservaat. Dit komt dan ook terug in de smaak van de vis. In een ceviche is de vis rauwe op zijn best, maar gegrild, gebakken of gerookt ook niet te versmaden. Een duurzaam alternatief voor tonijn.