Agenda

Buiten koken bij Boer

Dutch Cuisine
22 juli 2021 – 24 juli 2021
Een actieve masterclass. De eerste kookworkshops staan op de agenda! We gaan buiten koken bij Boer. Je gaat niet alleen je eigen eten bereiden maar ook helemaal terug naar de Brabantse natuur. We gaan alleen maar werken met de allermooiste producten uit de eigen omgeving.

Beschrijving
Wat gaan we doen?
Groenten: Tijdens de workshop behandelen we allerlei verschillende bereidingswijzen van groenten. Je gaat onder andere leren roken, grillen en inleggen. Je zult proeven dat dezelfde groenten met nét een andere bereidingswijze weer een heel andere smaakbeleving geeft. Bonus is dat je geen afval overhoudt. We gaan alles gebruiken.
Vlees: Je gaat op ambachtelijke wijzezelf vlees uitsnijden, bewerken en bereiden met een deel van de biologische varkens van Boer Bas uit Rucphen. Dit is met recht eerlijk vlees. De varkens van Boer Bas hebben een fantastisch leven gehad en dat proef je!
Nagerecht: Als afsluiting ga je fruit bereiden om de smoker, Dat is nog eens een afsluiting!
Locatie: Bij Boer in de tuin, een idyllische plek tussen het hoge gras en de fruitbomen. Hier ga je de hele avond culinair genieten.
Topkwaliteit met veel beleving, een vleugje Brabantse gemoedelijklheid in een ongedwongen setting met prachtige regionale producten.
Genieten dus!