Terug van weggeweest 

Wat hebben we genoten van al die lokale specialiteiten, tijdens onze vakantie, zo herkenbaar al die landeigen specialiteiten. Nu kwam bij mij de vraag op wat is nauw ons eigen Nationale Brabantse gerecht?

Historie Brabantse keuken Gorte pap met aardbei

We hebben een rijke geschiedenis vol van tradities en vakmanschap die per regio verschillen. Een ding hebben ze alle gemeen de Bourgondische gastvrijheid schijf, maar aan een tafel met meer gasten eet altijd lekkerder. De Franse koning schreef aan zijn aan zijn vrienden dat onze Chaamse hoen net zo goed smaakte als de Poule de Bresse.

 

UITGESTELD

Datum:            
Aanvang:        18:30 uur
Prijs:                85,50 per persoon

Inbegrepen: welkomstdrankje, kleine starters, vier Brabanstegerechten we serveren een drankenarrangement bij het menu.

Waar: Boer winkel van het land Rucphensebaan 69
4706 PH Roosendaal

Blote brilletjes  Bloedworst