Agenda

Massterclass asperges bij de Boer

26 april zetten we de koningin der duisternis in de schijnwerpers

een koningsavond voorafgaande aan Koningsdag

Alles wat je altijd al hebt willen weten over asperge.
We gaan dieper in op de uitgebreide  mogelijk heden van de asperge.
RESERVEREN [KLIK HIER]

Asperges al zo oud zijn als de weg naar Rome? Of eigenlijk nóg ouder, want voor de Romeinen aten ook de Egyptenaren rond 2750 voor Christus al van dit witte goud! Pas in de 15e eeuw kwam de groente via Spanje in Franrijk (17e eeuw) en Nederland (19e eeuw) terecht. We kennen hem vooral met een gekookte ham met kriel in peterselie boter, daar is niks mis mee. We gaan die vastgeroeste gewoontes in deze masterclass omzetten naar sexy koken met creativiteit, inspiratie èn culinair mindfulness.
We laten jullie zien hoe je er een compleet vijf gangen menu mee maken met dit witte goud.

Programma
Na ontvangst met een inspirerend groente drankje neem ik je mee in de wereld van deze ondergrondse groenten. We gaan creatief aan de gang. Er komen diverse technieken en bereidingen aan bod: sous-vide, konfijten, grillen, fermenteren, glaceren, braden en koude en warme sauzen.

Diner
Dat we de verschillende gerechten onder het genot van een goed glas wijn of bier aan tafel zelf gaan proeven en bespreken met elkaar maakt de avond helemaal af.

Data & Tarief
Dinsdag 26 april | 18.30 tot 22.00 uur
Tarief: € 95,00 | all-in gerechten, dranken, recepturen
Adres: Boer winkel van het Land Rucphensebaan 69, 4706 PH Roosendaal

Reserveer hier  je ticket via de webshop.