Kesseler kookt culinaire composities

Kesseler kookt culinaire composities

Een culinaire roadtrip met een muzikale bite.

Het begon allemaal backstage, tijdens de Club Tour van Guus Meeuwis. Na elk optreden weer diezelfde vraag: “Wat heb je nu weer gemaakt?” “Wat zit erin?” “Kun je dat niet eens opschrijven?”

Oftewel: “Zullen we er niet gewoon een boek van maken?”
En jawel — het kookboek komt eraan!

Neem alvast een kijkje achter de schermen in “The Making Of”.

Een boek zo puur, vol passie, het zijn de ingrediënten die de toon geven aan een mooi gerecht. En de prachtige verhalen van de artiesten maken het tot een gastronomische symfonie.

We zijn inmiddels ruim een jaar onderweg geweest. Een ware culinaire Tour: interviews, koken op de meest waanzinnige locaties, en overal met open armen ontvangen. Het was een reis om nooit te vergeten — en die reis vind je straks terug in ons boek.

Op zoek naar een origineel cadeau voor een muzikale vriend?
Of een smaakvol kerstpakket waar je wél vrolijk van wordt?

Neem gerust contact met me op — geheel vrijblijvend, maar waarschijnlijk niet zonder honger te krijgen.

CesarZuiderwijk In De Keuken

De artiesten

Het is een fraai gezelschap al die artiesten die we in het boek bij elkaar hebben weten te strikken. 

Zou een ongekend concert kunnen worden. Wij houden het dan toch maar bij een boek. 

07pullen @casVanLaar

Recepten

Muziek kent vele stijlen, zo ook de gerechten in het boek. Maar ze hebben een ding gemeen, alle ingrediënten zijn voor iedereen gemakkelijk te verkrijgen. Natuurlijk bij de echte slager, groentewinkel of toko’s. 

Ontwerp

Met Marc Koppen van ontwerpbureau Scherpontwerp hadden we gelijk een klik. Hij is ook nog eens drummer van de populaire band Stuurbaard Bakkebaard en werkte al met enkele artiesten die in mijn boek komen. Dat was gelijk raak. 

Waar te koop

Het boek komt bij verschillende verkoop adressen te liggen.
Maar zeker ook online.

Vrije boekhandel 
Veemarktstraat 40 Breda

[Alvast een bestellen klik hier]

Jazzy muziek tijdens het koken