De Streken van Peter

Op deze pagina wil ik jullie kennis laten maken met mijn voorliefde voor lokale producten.

Je herkent het wel vanuit je zelf als je ergens op vakantie bent en je ziet en proeft al die lokale producen in die prachtige omgeving. Ik ben altijd op zoek geweest naar die ultieme smaken. En wat blijkt die hebben we hier in Brabant binnen hand bereik.

Ze liggen er zomaar voor het op rapen bij.

HUTTENTUT olie 
Een mooi voorbeeld hiervan is de Huttentut olie. Hoe vaak kom je een nieuw product tegen dat zó uniek is en toch vertrouwd, gastronomisch van topkwaliteit en toch gewoon 100% Nederlands, Brabants uit de Baronie van Breda?

STREEKLIJN producten

Aterlier

Catering

In de kroeg

In het Culinair Atelier werk ik continue aan nieuwe gerechten. Met al die Brabantse producten van bodem, en oude kookboeken komen dan de mooiste moderne recepten boven drijven.
Via de webwinkel of bij de Boer zijn deze te verkrijgen.

Alles van ver is lekker dachten we altijd, mango’s uit Mexico en de wild gevangen tropische gamba allemaal fantastisch. Maar wat als je nu een catering kan verzorgen en alle ingrediënten komen uit een straal van 30 km rond om Breda?
Hoe mooi is dat.

Niks zo lekker dan een hapje bij een streek biertje, ik werk met verschillende bierbouwers in en rondom Breda. Zij brouwen meesterlijke bieren die ik gebruik in mijn gerechten.
Heerlijk te combineren met kaas of charcuterie. Een bitterbal mag ook.